neosellnoasell yeksell tesell teddsell oxinsell hasansell myufile

تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
گزارش کارآموزی شرکت شیر پاستوریزه


گزارش کارآموزی شرکت شیر پاستوریزه در حجم 62 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر:بی ثباتی تركیبات شیر برخی از اجزای تشكیل دهنده شیر مستقیماً از خون به شیر راه می یابند. حال آنكه دسته ای دیگر در غدد پستانی سنتز می گردند، پیش سازهای ساخت این مواد از خون گرفته می شود. در نتیجه، تمامی پدیده های بیوشیمیایی و نیز بیولوژیكی كه تركیب خون را تحت تأثیر قرار می دهد، ممكن است بر تركیب شیر نیز مؤثر واقع شوند. علاوه بر این، هورمونها كه قابلیت اثر گذاری بر روی غدد و همچنین بیوسنتز مواد در پستان را دارا هستند نیز می توانند تركیب شیر را تغییر دهند تركیب شیر تحت الشعاع عواملی چون: وارثت، دوره شیر دهی، سن، عفونت غدد پستان، تغذیه، محیط پرورش شیر دوشی قرارمی گیرد.ساختار اجزای اصلی شیر 1- لیپیدهاچربی و مواد لیپدی در شیر بصورت قط

ادامه مطلب  
دانلود برنامه آموزشی تعمیر و عیب یابی آبگرم کن دیواری (نسخه اندروید)


           نرم افزار آموزشی سرویسکار آبگرم کن دیواری"نسخه اندروید"     abgarmkon.servic.apk______________________________________________________ سوال  : چه چیزهایی دراین برنامه آموزشی میتوانم یاد بگیرم جواب : این برنامه آموزشی آبگرمکن دیوار ی رابرای شما تشریح میکند شما دراین برنامه آموزشی با تک تک قطعات موجود دریک آبگرمکن دیوار ی بصورت حرفه ای آشناخواهیدشد _______________________________________________________ سوال :  آیا صرفا آشنایی قطعات را توضیح دادید؟ جواب : خیر… دراین برنامه آموزشی ضمن توضیح اولیه درمورد یک قطعه کارکرد قطعه در آبگرمکن دیوار ی .علت قرارگرفتن آن در آبگرمکن دیوار ی و راه های عیب یابی آن توضیح داده شد

ادامه مطلب  
گزارش کار آموزی با موضوع محصولات لبنی می ماس 


66 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق4-6-ویتامین B2  شیرمنبع خوبی از این ویتامین است طوری که با  مصرف دو لیوان شیر حدود 50 درصد ویتامین B2 موردنیاز بدن افراد بالغ تأمین می گردد . عوارض کمبود این ویتامین در بدن عبارتند از : پوسته پوسته و خشک شدن پوست  اطراف دهان ، گوش وبینی . در موارد شدید کمبود در بینایی اختلال بوجود می آورد . مصرف دو لیوان شیر حدود 50 درصد میزان نیاز به  ویتامین  در افراد بالغ راتأمین میکند . 5-6-ویتامین B12  یکی از اجزای ضروری در تشکیل گلبوبهای قرمز خون است و حرارت پاستوریزاسیون در کاهش آن نقش ندراد . عوارض کمبود این ویتامین عبارتند از کم خونی و خستگی با مصرف روزانه دو لیوان شیر حدود 50 درصد نیاز

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد شرکت فر آورده های لبندیس


39 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس  2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از تحقیقتاریخچه شركت لبندیسشرکت فراورده های لبندیس  در سال 1375 تاسیس گردید که در موقعیت 25 کیلومتری شیراز – سپیدان قرار گرفته است که در حدود 30 نفر پرسنل دارد که حدود 23 نفر در سالن تولید مشغول به کار هستند و حدود 7 نفر مسئول کار های اداری هستندتولیدات كارخانه و فرآیند تولیدانواع شیر : شیر کاکائو -شیر یارانه ای -و شیر مدارس و انواع ماست  که عبارتند از :1- ماست 750 گرمی2- ماست یک کیلو هشتصد گرمی ویژه3- پنیرماست موسیر 400 گرمی و خامه که در اندازه 150 گرمی اولیه می شود و همچنین خامه فله ای برای مصارف دیگر تولید می شود .همچمین دوغ در اندازه های 1 لیتری ،5/1  لیتری ، 2 لیتری و 4 ل

ادامه مطلب  
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر ولبنیات امین


گزارش کارآموزی  کارخانه لشیر و لبنیات امین در 114 صفحه بصورت ورد قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی عنوان                                                                                                       

ادامه مطلب  
دانلود مقاله کار آفرینی درصنایع غذایی


      دانلود مقاله کار آفرینی درصنایع غذایی فهرست :عنوان                                                                     صفحهبخش اول: مقدمه                                       &nbs

ادامه مطلب  
مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان


       مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان مقدمه:بانک جهانی در سال 1986 امنیت غذایی را به صورت «دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم» تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید  قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسی به غذا» و «پایداری در دریافت غذا» استوار است. عنصر موجود بودن غذا تنها به میزان مواد غذایی در مرزهای ملی که درگذشته عنصر اصلی امنیت غذایی بود، تکیه ندارد و امروزه شامل تولید (عرضه داخلی) و واردات مواد غذایی می‌باشد. مفهوم «دسترسی به غذا» نیز دسترسی فیزیکی و اقتصادی به منابع جهت تامین اقلام غذایی مورد نیاز جامعه است و به معنای «پایداری

ادامه مطلب  
پروژه کار آفرینی تولید شیر پاستوریزه


31 صفحه word |فونت tahoma سایز 14| قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیققیمت تمام شده محصول ما در یك تن 8972265 هزار ریال می باشد قیمت فروش محصولات كارخانه ها عموماً به نسبت قیمت كالاهای مشابه در بازار در نظر گرفته می شود . سرمایه ثابت این كارخانه متشكل از 2 قسمت هزینه های ثابتی و هزینه های فبل از یهره برداری می باشد كه به صورت كلی 162033778 هزار ریال می باشد . سرمایه در گردش این كارخانه نیز 57604 هزار ریال می باشد . این كارخانه در طول یكسال 15862660074 هزار ریال سود دارد . ارزش افزوده ناخالص این كارخانه 488742088 هزار ریال می باشد و ارزش افزوده خافص این كارخانه 1070357418 هزار ریال می باشد نسبت افزوده ناخالص به فروش 753211/0 می باشد . و نسبت افزوده خالص به فروش 649552/1 می باشد . نسبت ارزش اف

ادامه مطلب  
طرح کارآفرینی درباره کارخانه شیر پاستوریزه


این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 70 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.لینک دانلود پایین صفحه   مقدمه        شیر به عنوان  یك ماده ی غذایی ارزشمند نخستین  و كامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشكیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی  مختلفی  كه  مورد  استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلكه یك قسمت از یك موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل  تخم مرغ  و عسل  جهت  برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل

ادامه مطلب  
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیمبار صنایع غذایی


گزارش کاراموزی کارخانه شیر و لبنیات شیمبار بصورت ورد  بصورت کامل و جامع در 90 صفحه قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذاییمقدمهتعریف شیر  - شیر مطابق استاندارد شماره 1756  - شیر مطابق تعریف کدکس- شیر مطابق فدراسیون بین المللی شیر (I DF) دو تعریف دارد  انواع شیر  فصل اولمکان کارآموزیمحصولات کارخانهفصل دوم  شیر از دامدار تا کارخانه2-1-جمع آوری شیر2-1-1- جمع آوری شیر توسط بشکه یا بیدون  2-1-2- جمع آوری شیر توسط تانکر  2-2- دریافت شیر  2-2-1- دریافت شیر به وسیله بشکه یا بیدون  2-2-2- دریافت شیر به وسیله تانکر  2-3- خنک کرن شیر دریافتی  2-4- ذخیره شیر خام  فصل سومآزمایشگاهمقدمه  3-1- آزمایش های شیمیایی آزمایشگاه دریافت و مرکزی  3-1-1- تعیین میزان درصد

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi